SEGRE

Autoritzen la manifestació en cotxe de Vox a Lleida aquest dissabte

La fiscalia ha donat suport al partit contra la prohibició del Ministeri per vulneració de drets fonamentals

La sala de vistes de la secció 3a contenciosa-administrativa a l'inici del segon dels quatre judicis per autoritzar manifestacions en cotxe de Vox.

La sala de vistes de la secció 3a contenciosa-administrativa a l'inici del segon dels quatre judicis per autoritzar manifestacions en cotxe de Vox.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat les manifestacions en cotxe que Vox ha convocat per aquest dissabte al migdia a Barcelona Lleida, Girona i Tarragona contra la gestió de la pandèmia de coronavirus per part del govern espanyol. Les mobilitzacions van ser prohibides pel govern espanyol, però el tribunal diu això vulnera el dret de reunió. D'aquesta manera, ha estimat els recursos del partit ultradretà, als quals la fiscalia donava suport, i s'ha posicionat contra l'Advocacia de l'Estat, que en els judicis d'aquest divendres s'ha oposat a les mobilitzacions. Les 'Caravanas por España y su libertad', que es faran a tot Espanya, seran d'11.30 a 12.30 hores en vies importants i cèntriques de les quatre ciutats.

 
tracking