SEGRE

ESNOTICIA

Una discoteca de Barcelona celebra una festa multitudinària

Les reunions han estat focus de rebrots

Imatges de la celebració a la discoteca Opium.

Imatges de la celebració a la discoteca Opium.TWITTER/@DUDUIPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pla de desescalada del confinament en el qual tot Espanya és immersa des del mes de març ja ha deixat diverses imatges polèmiques pel comportament incívic de molts ciutadans que no respecten la normativa imposada. Una de l’últimes ha estat la d’una multitudinària festa que es va celebrar dissabte a la famosa discoteca Opium de Barcelona. A les imatges que diferents usuaris van compartir per les xarxes socials, es veu la terrassa del local plena de gent sense mantenir la distància de seguretat i en la qual no es respecta l’aforament permès a la fase 1, en què actualment es troba la ciutat i la zona metropolitana. Per la seua part, les patronals del lleure nocturn Fecasarm i Spain Nightlife van negar que a la discoteca se celebrés “cap festa” i van defensar que les imatges difoses del local a les xarxes reflecteixen la seua activitat com a restaurant amb terrassa.

No obstant, aquesta no ha estat l’única celebració que s’ha portat a terme durant el cap de setmana. Diumenge els Mossos d’Esquadra van desallotjar unes cinquanta persones que es trobaven de festa en un local de la zona de lleure del port de Torredembarra. Al local se li va obrir acta per incomplir les mesures de seguretat de l’alerta sanitària.

Els Mossos van desallotjar diumenge un local de ball en el qual s’havien reunit unes cinquanta persones

També a la localitat de Tomelloso, a Ciudad Real, centenars de joves es van reunir per celebrar una macrobotellón i van incomplir totes les normes de distanciament social pròpies de la fase 1, en la qual encara es troba la localitat. Només a Madrid aquests dos últims dies la Policia Municipal ha detectar 34 petites botellons i 270 festes en domicilis. Durant les últimes setmanes, les festes s’han convertit en el focus de rebrot del virus a diverses ciutats, una de les quals Lleida. En aquest sentit, el ministeri de Sanitat va advertir que aquestes petites reunions podrien tornar a fer revifar la pandèmia.

tracking