SEGRE

ESNOTICIA

L'arquebisbe de València: “La vacuna del Covid es fabrica amb fetus avortats”

El cardenal arquebisbe Cañizares.

El cardenal arquebisbe Cañizares.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, va assegurar diumenge, durant l’homilia de la missa solemne per la festivitat del Corpus Christi a la catedral de la capital del Túria, que els científics utilitzen “cèl·lules de fetus avortats” per fabricar vacunes contra el coronavirus. “El dimoni existeix en plena pandèmia. Intenten investigar vacunes obra del Diable amb cèl·lules de fetus avortats. Primer es mata l’home amb l’avortament i després se’l manipula. Això és el que vol el diable”, va sentenciar el prelat des de la tribuna sagrada.

D’aquesta manera, Cañizares va reproduir les manifestacions d’un grup de bioeticistes cristians del Regne Unit i dels Estats Units que van denunciar el mes passat que científics de la Universitat d’Oxford estaven utilitzant cèl·lules d’un fetus avortat en la dècada del 1970 per combatre el coronavirus.

D’altra banda, Cañizares també va carregar contra el Govern central per les restriccions a les celebracions religioses i per no haver autoritzat les processons. “No podem permetre més que se’ns impedeixi celebrar l’eucaristia”, va sentenciar el que és un dels màxims dirigents de l’Església catòlica a l’Estat espanyol.

A la missa del Corpus Christi de la catedral de València, en la qual el cardenal va efectuar aquestes manifestacions, van acudir autoritats civils, militars i culturals del País Valencià. L’eucaristia va ser concelebrada pel bisbe emèrit de Lleida, el valencià Joan Piris i Frígola, i pel de Saragossa, el també valencià Manuel Ureña Pastor.

tracking