SEGRE

CORRUPCIÓ CONDEMNA

Jordi Montull ingressa a la presó per complir la pena del 'cas Palau'

Montull, amb un bastó, moments abans d’entrar a la presó.

Montull, amb un bastó, moments abans d’entrar a la presó.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Montull, exnúmero dos del Palau de la Música, va ingressar ahir a la tarda de manera voluntària a la presó de Brians 2 per complir la pena de set anys, set mesos i quinze dies de presó que se li va imposar pel desfalc en aquesta institució centenària i emblemàtica de la cultura catalana.

Acompanyat per la seua esposa i altres familiars, el que va ser mà dreta de Fèlix Millet va entrar al centre penitenciari de Sant Esteve Sesrovires. La data límit per entrar voluntàriament a la presó acabava aquest dijous. A diferència de Millet i de Daniel Osàcar, extresorer de CDC, Montull no ha demanat l’indult ni tampoc ha sol·licitat la suspensió de la seua condemna.

Per la seua part, tant Fèlix Millet com Daniel Osàcar estan pendents de la decisió de l’Audiència de Barcelona que, abans de dijous, ha de resoldre si ingressen a la presó o si segueixen en llibertat mentre es resolen les peticions d’indult que han presentat.

Dins dels protocols per prevenir l’expansió del coronavirus als centres penitenciaris de Catalunya, Montull, que té 77 anys, haurà de passar ara set dies en quarantena aïllat de la resta dels reclusos. Tot just arribar va ser sotmès a un control de temperatura. En un termini màxim de dos mesos, haurà de ser classificat en primer, segon o tercer grau.

tracking