SEGRE

Rescatat un gos tancat en un cotxe durant quatre hores a ple sol

La propietària ha estat denunciada

Els agents de Policia Local van haver de trencar el vidre del turisme per rescatar l'animal que estava molt feble a l'interior del mateix a més de 50ºC

Els agents de Policia Local van haver de trencar el vidre del turisme per rescatar l'animal que estava molt feble a l'interior del mateix a més de 50ºCEmergencias Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Sevilla ha denunciat per un presumpte delicte de maltractament animal la propietària d’un gos que va deixar tancat durant més de quatre hores dins d’un vehicle estacionat a ple només amb una temperatura de fins 40 graus centígrads. Segons informa Emergències Sevilla a les seues xarxes socials, una veïna del barri de Nervión va alertar sobre les 14 hores d’aquest dimecres de la presència d’un gos tancat a l’interior d’un vehicle estacionat des de les 10 hores a ple sol amb avís de nivell groc en vigor per altes temperatures.

Una dotació de Policia Local traslladada al lloc va trencar una finestreta del turisme per rescatar de l’interior a un exemplar de yorksire terrier que es trobava "pràcticament esvaït" i que va ser recuperat a l’exterior gràcies a la col·laboració dels ciutadans amb la Policia Local, que calcula que la temperatura dins del vehicle podria superar els 50 graus centígrads.

Mentre el vehicle era retirat als magatzems municipals, els agents van traslladar a l’animal fins el Centro Zoosanitario Municipal per a la seua revisió veterinària.

Fins aquestes dependències es va traslladar la propietària, una dona de 49 anys, que va ser identificada i denunciada per aquests fets i per incomplir el calendari de vacunació de l’animal.

tracking