SEGRE

Detingut per intentar introduir dos dones amb violència al seu vehicle

Ha succeït a Alfaro, a La Rioja, i ha estat crucial l’ajuda ciutadana

Un vehicle de la Guàrdia Civil.

Detinguda una octogenària per ratllar almenys 17 vehiclesSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Basauri (Biscaia), com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal en grau de temptativa, conducció temerària i danys.

Els fets pels quals ha estat detinguda aquesta persona s’inicien el passat 17 de juny, quan una mare i la seua filla menor d’edat que passegen pel 'Camí Valcaldera', pertanyent al terme municipal d’Alfaro (La Rioja), són abordades pel conductor d’un vehicle marca Seat, que en actitud agressiva les agafa del cabell i intenta introduir-les a l’interior del turisme.

AJUDA CIUTADANA

Després del forcejament, mare i filla aconsegueixen escapolir-se de l’assaltant i demanar ajuda a dos ciutadans que transiten pel lloc en un vehicle tot terreny. Ambdós no dubten a prestar-los auxili i a alertar la Guàrdia Civil i la Policia Local d’Alfaro, fins i tot sent perseguits per l’assaltant que, lluny de deposar la seua aptitud, envesteix fins en dos ocasions el seu vehicle per treure’ls de la via i consumar el seu objectiu.

Una vegada que les víctimes reben la primera assistència per part de la Policia Local, agents del Servei de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil a Alfaro es fan càrrec de la investigació, que porta a la plena identificació del presumpte autor i a la localització del vehicle utilitzat que havia abandonat en una finca d’Alfaro.

Després de constatar-se que el presumpte autor havia fugit a la Comunidad Autónoma Vasca, agents de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Biscaia van iniciar un dispositiu de recerca, que ha donat com a resultat la localització i detenció de l’implicat en la localitat de Basauri (Biscaia).

Les actuacions han estat posades a disposició de l’Autoritat Judicial.

tracking