SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home llança àcid a una dona i la seua filla de 5 anys

Sobre l'agressor ja pesaven denúncies per maltractaments que el TSJC va desestimar || Sant Feliu de Guíxols condemna l'atac

Concentració per condemnar l’atac amb àcid a una dona i la seua filla a Sant Feliu de Guíxols.

Concentració per condemnar l’atac amb àcid a una dona i la seua filla a Sant Feliu de Guíxols.AYUNTAMIENTO DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va atacar dilluns una dona i la seua filla de cinc anys a Sant Feliu de Guíxols amb sosa càustica i els va causar greus afectacions al rostre i el cos, de les quals es recuperen a l’hospital. Ella hauria perdut un ull i podria quedar sense visió a l’altre.

Pel que sembla, l’agressor i la dona havien mantingut una relació. L’agressió es va produir a la via pública, a prop del domicili en el qual vivia la parella i la seua filla, segons els Mossos. Després de llançar la sosa càustica, l’agressor va fugir i els Mossos l’estan buscant.

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), després de rebre l’atestat, el jutjat ha acordat una ordre de protecció per a les víctimes mentre se segueix el procediment. La informació facilitada pel TSJC recull un historial de denúncies creuades entre l’agressor fugit, la víctima i el marit de la dona. Entre aquestes, una denúncia que el dia 30 de maig va interposar la dona contra l’atacant per coaccions. El jutjat d’instrucció número 2 va desestimar una ordre de protecció “perquè no es donaven les exigències per adoptar-la”.

L’ajuntament va convocar una concentració davant del consistori per compartir “el dolor” de les víctimes i expressar també la ràbia continguda.

tracking