SEGRE

POLICIA DELINQÜÈNCIA

Cau un clan familiar a la Mina de Barcelona dedicat a robar i a les drogues

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un perillós clan familiar instal·lat al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelona) i dedicat al tràfic de drogues i robatoris en comerços i camions. Nou dels seus membres, considerats com els principals líders, ja han ingressat a la presó.

Segons va informar ahir la policia catalana, van ser detinguts 28 presumptes membres d’aquest clan, tots de nacionalitat espanyola, que “tenia com a marcat objectiu controlar i sotmetre qualsevol grup rival de la zona”.

Entre el 4 i 6 de juliol van passar a disposició judicial quinze dels detinguts, dels quals nou van ingressar a la presó, entre ells els principals líders, i la resta van quedar en llibertat amb càrrecs. Els altres onze arrestats van quedar en llibertat a l’espera de ser citats a declarar pel jutge. Els membres d’aquest clan no realitzaven cap activitat lícita remunerada, però tanmateix tenien al seu nom gran quantitat de béns immobiliaris i en l’operatiu es van intervenir més de 200.000 euros en joies, diners i vehicles, així com quatre pistoles semiautomàtiques, un fusell automàtic AK-47 operatiu, 639 projectils de diferent calibre i deu armes de foc simulades.

tracking