SEGRE

ESNOTICIA

EUA ja supera els 139.000 morts i 3,63 milions de persones contagiades

Un comtat texà compta 85 nadons infectats

Un sanitari realitza una prova PCR a una dona a Los Angeles.

Un sanitari realitza una prova PCR a una dona a Los Angeles.EFE/ETIENNE LAURENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reduir el contacte social és un dels objectius de les noves mesures adoptades per frenar la propagació del Covid-19 als estats dels EUA en els quals ha repuntat, com és el cas de Florida, on ahir es van comptabilitzar 10.328 casos nous i noranta defuncions. El nombre de casos als EUA va superar ahir els 3.650.000, mentre que les morts van ascendir a 139.300, segons la Universitat Johns Hopkins.

A Florida, des de l’1 de març fins ahir 337.569 persones s’han infectat i 4.895 han mort, d’acord amb les dades facilitades pel departament estatal de Salut. Miami-Dade, l’epicentre del Covid-19 a Florida i quart comtat del país per nombre de casos, es va apuntar 3.159 positius en 24 hores i el compte total va pujar ahir a 81.026, dels quals 1.274 van ser casos mortals.

Els estats d’Alabama i Texas investiguen si s’estan celebrant ‘festes Covid’ per a contagis a posta

Les autoritats de Miami-Dade, així com les de dos comtats més del sud de Florida, Broward i Palm Beach, amb 1.298 i 684 casos nous ahir cada un, van anunciar mesures per provar de frenar l’avanç del Covid-19 sense ordenar una nova quarantena que tindria efectes nefastos en l’economia i l’ocupació. Mascaretes obligatòries, límits a les concentracions de persones no només en àmbits públics i tocs de queda des de més d’hora són la combinació favorita en aquests paquets.

D’altra banda, 85 nadons de menys d’un any van donar positiu per coronavirus al comtat de Nueces, a Texas, un dels principals focus actius de la nova malaltia al país.

D’altra banda, a Alabama i Texas s’investiga si és cert que se celebren unes anomenades festes Covid que tenen l’objectiu declarat que els assistents es contagiïn.

tracking