SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Mor una dona al rebre una pallissa del seu marit

Va ingressar el dia 13 a l'hospital de Palma, on ha mort || Troben el cos d'una altra dona en una fossa sèptica a Tenerife

Façana de l’edifici on va ocórrer l’agressió a Palma.

Façana de l’edifici on va ocórrer l’agressió a Palma.EFE/CATI CLADERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va morir ahir a l’hospital de Son Espases després de ser agredida el dilluns dia 13 pel seu marit a Palma, un home de 55 anys que va ser detingut per la Policia Nacional arran dels fets.

Segons va informar aquest cos de seguretat, la dona es va colpejar al cap al caure a terra a causa d’una puntada de peu que li va donar l’home, la qual cosa va provocar el seu ingrés a l’UCI del centre hospitalari, on va morir ahir.

L’agressor de Palma tenia antecedents per maltractament i una ordre d’allunyament

Segons va explicar la Policia després dels fets, els agents van ser alertats de l’agressió sobre les deu del matí del dilluns 13, quan van acudir a l’habitatge del barri de Son Cotoner i es van trobar l’home al replà de l’escala i la dona dins de l’habitatge, a terra, conscient i amb un bassal de sang al voltant del seu cap.

Al presumpte agressor li consten nombrosos antecedents policials, alguns per fets de la mateixa naturalesa, i ja el 2016 va ser detingut per maltractament contra la víctima. També el març del 2019 un jutjat va dictar contra ell una ordre d’allunyament per espai de 6 mesos, que va expirar el setembre d’aquell mateix any, i consten als arxius de la UFAM (Unitat d’Atenció a la Família i Dona) de la Policia Nacional altres denúncies per part de la víctima contra l’home.

D’altra banda, aquesta seria la víctima número 25 de violència masclista a Espanya en el que va d’any, després de l’assassinat dilluns d’una dona a Tenerife el cos de la qual va ser trobat en una fossa sèptica. Sobre aquest altre fet, la Guàrdia Civil va trobar el cos d’una dona en una fossa sèptica d’un habitatge del municipi tinerfeny de Santa Úrsula després que dilluns ja fos detinguda la seua exparella.

Fonts de la Guàrdia Civil van informar que una tercera persona havia denunciat que des del cap de setmana no s’havia vist la dona i alertava d’una possible agressió masclista.

Davant d’aquesta denúncia, es va començar la investigació davant dels indicis d’un possible fet delictiu i es va detenir l’exparella de la dona.

tracking