SEGRE

SOCIETAT

El Govern insisteix que visitar Catalunya és "segur" si es respecten les mesures

Aragonès remarca que la Covid-19 "està afectant tots els països"

El Govern insisteix que visitar Catalunya és

El Govern insisteix que visitar Catalunya és "segur" si es respecten les mesuresEFE/Quique Garcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha assegurat aquest diumenge que "visitar Catalunya és segur" si es respecten les mesures de seguretat previstes per prevenir els contagis de coronavirus.

En una visita a Blanes, Aragonès ha reaccionat així a la decisió del Regne Unit d’imposar una quarantena als viatgers procedents d’Espanya i després que el primer ministre francès, Jean Castex, recomanés als seus conciutadans no visitar Catalunya.

Aragonès ha remarcat que la Covid-19 "està afectant a tots els països", i "inevitablement també a Catalunya", però ha garantit que, si se segueixen les "mesures de seguretat" previstes per les autoritats, "és perfectament segur fer el màxim de vida normal en aquestes circumstàncies, potser baixant una mica el ritme".

En un missatge als turistes estrangers que vulguin viatjar a Catalunya, ha subratllat que "totes les activitats són plenament segures" sempre que es respectin les indicacions sanitàries, com extremar la higiene, el distanciament social, el rentat de mans o l’ús de màscara.

tracking