SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Detingut per retenir la seua exparella durant tres dies

Queda en llibertat amb una ordre d'allunyament de mil metres || La víctima no ha ratificat al jutge suposades violacions

Els Mossos van alliberar la dona retinguda per la seua exparella.

Els Mossos van alliberar la dona retinguda per la seua exparella.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut un home per retenir durant tres dies la seua exparella i agredir-la sexualment. Tanmateix, la dona no va denunciar les suposades agressions davant del jutge, que és indispensable per perseguir aquest tipus de delicte, per la qual cosa, després de prendre declaració a tots dos i amb la qualificació de risc baix per part de la força policial, va decretar una ordre d’allunyament de 1.000 metres i de comunicar-se amb la víctima per qualsevol via. La causa queda oberta contra l’agressor per detenció il·legal i maltractament.

Agents de la comissaria de Sant Martí van detenir dijous a la nit l’home, de 37 anys i nacionalitat alemanya, com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual i detenció il·legal i va passar a disposició judicial divendres. Els Mossos van tenir coneixement que la dona podria estar retinguda en un pis de Barcelona contra la seua voluntat i van enviar diverses dotacions policials. Un cop allà la víctima, que havia pogut demanar ajuda a través d’un correu electrònic, va dir als agents que feia tres dies que l’exparella s’havia presentat al domicili i que després d’accedir al seu pis la va retenir i agredir físicament i sexualment.

El Centre de Coordinació d’Emergències 112 va rebre una trucada, cap a les 00.17 hores de diumenge, sol·licitant assistència sanitària urgent per a una dona que presentava diverses ferides, una a l’abdomen, després de patir una agressió a Archena. Al lloc van anar efectius de Policia Local d’Archena i una ambulància de la Gerència d’Urgències i Emergències Sanitàries 061, els sanitaris dels quals van atendre in situ la dona i la van traslladar a l’Hospital Morales Meseguer.

Arrestat després d’apunyalar la dona davant dels seus fills

La Guàrdia Civil va detenir ahir a Archena un home, de nacionalitat boliviana, com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi després d’assestar a la parella sentimental diverses punyalades, una de les quals a l’abdomen, en presència dels fills, menors d’edat.

tracking