SEGRE

SUCCESSOS LABORAL

Mor un jornaler d'un cop de calor després de ser abandonat en un CAP

Un vehicle de la Guàrdia Civil

Un vehicle de la Guàrdia CivilEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut l’amo de l’explotació on treballava un jornaler que dissabte passat va ser abandonat al centre de salut Llorca-Sutullena, i que va morir poc després per un cop de calor, segons van informar ahir fonts de l’Institut Armat. L’explotació agrària en la qual treballava la víctima, de nacionalitat nicaragüenca, de 42 anys i que no tenia permís de treball, està situada a la pedania d’El Esparragal, a Puerto Lumbreras.

L’amo de l’explotació, un home de nacionalitat equatoriana i de cinquanta anys, ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte social.

El Centre de Coordinació d’Emergències va rebre aquest dissabte, cap a les 15.37 hores, una trucada sol·licitant urgentment una Unitat Mòbil d’Emergències per atendre un home que havia estat deixat al Servei d’Urgències del Centre de Salut. Informava que una furgoneta havia deixat al centre mèdic un home amb roba de treball en estat inconscient, amb un possible cop de calor, i no s’havia quedat ningú amb l’afectat.

tracking