SEGRE

PANORAMA

Podemos demana disculpes a Saragossa pel seu tuit "improcedent" i "inadmissible" sobre una consellera de Ciudadanos

La formació morada ha dit que "sempre" ha treballat des del "respecte" i per això reconeix el seu "error" davant d’un fet que s’ha compromès que "no torni a passar"

Podemos demana disculpes a Saragossa pel seu tuit

Podemos demana disculpes a Saragossa pel seu tuit "improcedent" i "inadmissible" sobre una consellera de Ciudadanos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de Podemos en l’Ajuntament de Saragossa ha demanat disculpes pel tuit "improcedent" sobre la consellera municipal d’Economia, Innovació i Ocupació de l’Ajuntament de Saragossa, Carmen Herrarte. La formació morada ha dit que "sempre" ha treballat des del "respecte" i per això reconeix el seu "error" davant d’un fet que s’ha compromès que "no torni a passar".

Divendres passat, des del compte de Twitter de Podemos Zaragoza es va publicar un tuit que feia referència a la consellera de l’Ajuntament de la capital aragonesa, Carmen Herrarte, a qui aquest grup ha expressat les seues "més sinceres disculpes" per aquest "inacceptable" missatge. "Aquest tipus de comentaris són inadmissibles i impropis de la nostra organització, així com dels valors democràtics i ètics que defensem", han apuntat des de la formació morada en una nota de premsa.

Per això mateix, des de Podemos han volgut fer públiques les seues disculpes cap a Herrarte, així com a la seua formació política i a l’Ajuntament de Saragossa. "Podemos és una organització política democràtica i feminista que defensa valors ètics com el respecte, la tolerància, la llibertat i la justícia, valors que ens ensenya el moviment feminista i que encarna el nostre partit," han esgrimit des de la formació.

Alhora, han manifestat que han d’aprendre dels seus errors i treballaran "perquè situacions com aquesta no es tornin a produir". Després de reconèixer el seu error, la formació morada va eliminar la publicació del seu compte de Twitter i el portaveu del grup municipal, Fernando Rivarés, va traslladar les seues disculpes a la consellera Herrarte.

tracking