SEGRE

CATALUNYA

Catalunya supera els 100.000 casos des de l'inici de la pandèmia

En les últimes 24 hores s'han registrat 1.230 nous positius confirmats per PCR i sis defuncions || Evolució a l'alça dels brots al Vallès Occidental

Agents cívics a Salt expliquen les mesures contra el coronavirus a un veí.

Agents cívics a Salt expliquen les mesures contra el coronavirus a un veí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya va superar en les últimes hores la xifra de 100.000 casos positius de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia, fa uns cinc mesos, mentre es manté la xifra de més d’un miler de nous contagis diàriament i comença a preocupar l’evolució a l’alça detectada a la comarca del Vallès Occidental.

Segons les dades del departament de Salut a través de la seua nova pàgina web ahir dilluns, en les últimes hores es van notificar 1.243 casos més a Catalunya, amb la qual cosa el total de persones encomanades ascendeix a 100.668, i sis morts més.

El total de persones mortes per aquesta malaltia i les seues conseqüències sumen 12.751 a Catalunya, de les quals 6.995 han mort en un hospital o centre sociosanitari, 4.118 en una residència geriàtrica, 814 en un domicili i 824 no han estat classificades per falta de informació.

Les dades de persones ingressades indiquen que ahir dilluns hi havia un total de 603 ingressats, 171 més que diumenge.

També van augmentar lleugerament les persones que es trobaven a les UCI, que han passat de 100 a 105.

L’augment de casos positius de Covid-19 registrats al Vallès Occidental ha posat en alerta la comarca i les seues dos cocapitals, les ciutats de Sabadell i Terrassa.

Les últimes dades revelen que en tan sols una setmana s’han incrementat en 110 els casos de coronavirus nous a la ciutat de Sabadell, amb un total de 182, mentre que a Terrassa l’augment és menor, de 70 nous casos, amb 127 en total, segons dades de la Generalitat.

D’altra banda, Ciutadans va demanar al Govern de Pedro Sánchez que assumeixi el control dels rebrots a Catalunya davant de la “nefasta i inexistent” gestió que està exercint el govern encapçalat per Quim Torra.

tracking