SEGRE

MADRID POLÈMICA

Podem acusa el PSOE de girar a la dreta per parlar amb Cs

Bal s'obre a negociar els pressupostos

Calvo i Bal, ahir, durant la reunió que van mantenir.

Calvo i Bal, ahir, durant la reunió que van mantenir.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els acords tancats pel Govern central i Ciutadans en els últims mesos han tensat la relació entre els partits que integren la coalició governamental a la Moncloa fins al punt que ahir la ministra d’Igualtat, Irene Montero, d’Unides Podem, va acusar el PSOE de “mirar a la dreta”. “Qui mira a la dreta no és el Govern, sinó una part d’aquest”, va sentenciar després de la reunió mantinguda per la vicepresidenta primera, la socialista Carmen Calvo, i el portaveu adjunt del partit taronja al Congrés, Edmundo Bal.

La trobada, que va servir per repassar el compliment dels pactes assolits en relació amb la crisi sanitària, va servir també perquè Cs manifestés que està disposat a negociar els pressupostos de l’Estat per a l’any que ve malgrat la presència dels morats a l’Executiu central.

Així ho va verbalitzar el mateix Bal perquè “amb la que està caient” no hi pot haver “vetos”. Per la seua part, Calvo va treure ferro a les crítiques d’Unides Podem per l’acostament a Cs i va emfatitzar que va encapçalar la reunió en nom del Govern central i no d’una part d’aquest. “Tot el Govern hi està representat”, va concloure.

tracking