SEGRE

VÍDEO | Un boxejador agredeix dos agents dels Mossos d'Esquadra

Un boxejador agredeix dos agents dels Mossos d'Esquadra

VÍDEO | Un boxejador agredeix dos agents dels Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, boxejador amateur de nacionalitat italiana de 22 anys, per agredir a cops de puny dos agents de paisà de la Guàrdia Urbana i intentar robar un cotxe patrulla a dos quarts de dues de la matinada d'aquest dijous.

Prèviament l'agressor havia colpejat també dos treballadors d'un restaurant quan li van impedir que marxés del local sense pagar la consumició. Després de l'agressió els agents s'han aixecat i han retingut l'home fins l'arribada de més patrulles que finalment l'han detingut pels delictes d'estafa, lesions i atemptat als agents de l'autoritat. El seu acompanyant, de nacionalitat italiana i 21 anys, ha quedat detingut per un delicte lleu d'estafa.

Els dos agents, que estaven fent patrullatge de prevenció de robatoris violents i furts a la zona, alertats per una baralla en un restaurant, han parlat amb un home amb la cara plena de sang que els ha explicat el que havia passat a l'establiment i els ha facilitat la descripció de l'agressor que també anava acompanyat d'una altra persona.

Comprovades les lesions dels dos treballadors, el propietari del bar els ha ensenyat les imatges on es veu l'agressió i on es pot identificar l'autor dels fets. Els agents han iniciat una recerca per la zona i han observat una parella d'homes, que mantenien una actitud sospitosa i de vigilància.

Els agents han baixat del vehicle, s'han identificat com a policies i han mostrat les seves credencials. Un dels joves ha marxat corrents i els agents l'han seguit mentre l'home els anava fent senyals amb els punys i es mostrava amb una actitud molt desafiant mantenint els gestos amb els punys alçats amb la intenció d'agredir els agents.

Els mossos s'han apropat a ell per parlar-hi però l'home, amb agressivitat, els ha agredit amb diversos cops de puny. També ha intentat pujar al vehicle policial que havia quedat aturat enmig del carrer però en veure que no hi havia les claus posades s'ha allunyat.

En acabar l'actuació policial els dos agents han estat atesos en un centre mèdic com a conseqüència de les lesions que han patit.

Els dos detinguts han estat traslladats a dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial durant els propers dies.

tracking