SEGRE

SUCCESSOS TROBALLA

Troben els cadàvers momificats de dos ancians en un pis de Salou

Imatge de l’apartament on es van trobar els cadàvers.

Imatge de l’apartament on es van trobar els cadàvers.ROGER SEGURA/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van trobar dijous dos cadàvers momificats en un pis de Salou (Tarragona), després que els veïns alertessin que no havien vist les persones que vivien allà des d’abans del confinament, segons va explicar ahir la policia catalana.

Segons va publicar Tarragona Digital, es tracta d’un home i una dona de més de 70 anys que van morir fa més de sis mesos, i l’habitatge estava tancat, per la qual cosa els Bombers de la Generalitat, requerits pels Mossos d’Esquadra, hi van accedir per una finestra.

Només la fetor que provenia de l’apartament va motivar una trucada dels veïns a l’ajuntament, que va alertar la Policia Local que no havien vist els inquilins durant mesos, i el cos municipal va avisar els Mossos d’Esquadra a l’arribar al pis i no poder entrar perquè estava tancat.

A l’espera dels resultats de les autòpsies, la policia catalana no considera que es tracti d’un crim i aborda el cas com una mort biològica possiblement durant el confinament, a l’espera de confirmar les causes. L’habitatge estava tancat, no hi havia indicis de criminalitat i probablement es tracta de dos ancians que vivien al pis, encara que la policia espera l’autòpsia per confirmar les identitats i la data de la mort.

tracking