SEGRE

ESNOTICIA

Polèmica per una concorreguda corrida de toros a Mèrida

Les crítiques esclaten a les xarxes socials

Imatge de la corrida de toros que es va celebrar divendres a Mèrida.

Imatge de la corrida de toros que es va celebrar divendres a Mèrida.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una concorreguda corrida de toros a Mèrida que va tenir lloc divendres ha desencadenat la polèmica a les xarxes socials. Després que es publiquessin les imatges de l’esdeveniment, en què es poden veure els assistents (la gran majoria utilitzant mascareta), ha generat nombroses crítiques per l’elevat aforament de la plaça de toros.

El govern de la comunitat autònoma d’Extremadura va establir un aforament del 75% en aquests equipaments, segons van informar mitjans locals, i alguns usuaris van qüestionar que s’estigués complint aquesta limitació. També van posar en dubte que els assistents mantinguessin les distàncies de seguretat per evitar contagis de coronavirus.

Usuaris de la plataforma Twitter van qualificar d’“irresponsabilitat” el fet i alguns van apuntar que és una “imatge intolerable” i una mostra de “poca solidaritat amb els professionals sanitaris que estan aguantant sense mitjans”.

Així mateix, algunes de les crítiques que han suscitat les imatges de la corrida de toros de Mèrida també apunten que en esdeveniments culturals i musicals les mesures de seguretat pel coronavirus són molt més restrictives.

tracking