SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISME

Maten una dona i oculten el cos al seu propi cotxe

A València, i el principal sospitós és el nòvio, al qual busquen || Un altre home assassina a punyalades la seua parella a Múrcia

Minut de silenci del Govern murcià pel crim masclista de dissabte a Águilas.

Minut de silenci del Govern murcià pel crim masclista de dissabte a Águilas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional van descobrir dissabte a la nit el cos sense vida d’una dona de 33 anys a l’interior del maleter del seu cotxe, estacionat en un carrer del barri valencià de Patraix. Van ser els amics de la víctima els que van donar la veu d’alarma al localitzar el vehicle, del qual emanava una forta fetor, i no saber res d’ella des del dia 24. Els policies van forçar el maleter i van trobar el cadàver, que presentava signes de violència. El principal sospitós del crim és el nòvio de la morta, al qual continuen buscant. En paral·lel, dissabte a la nit, un home de nacionalitat marroquina va acabar amb la vida de la seua dona a punyalades a la localitat murciana d’Águilas. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de nou de la tarda, i el presumpte autor va fugir. Hores més tard, va ser detingut per la Guàrdia Civil. També dissabte a la nit un home de 70 anys es va presentar amb una navalla a la cafeteria en la qual treballa la seua parella, a Alacant.

En un altre ordre de coses, un altre home ha estat detingut a Lloret de Mar per haver obligat la parella durant deu anys a exercir la prostitució. La dona, a més, va ser víctima de múltiples agressions i amenaces per part de l’arrestat.

tracking