SEGRE

Miquel Sàmper, Ramon Tremosa i la lleidatana Àngels Ponsa, nous consellers del Govern

Torra ha destituït Miquel Buch, Mariàngela Vilallonga i Àngels Chacón

L'economista Ramon Tremosa, nou conseller d'Empresa, l'advocat Miquel Sàmper, nou conseller d'Interior, i la professora Àngels Ponsa, nova consellera de Cultura, en imatges d'arxiu.

L'economista Ramon Tremosa, nou conseller d'Empresa, l'advocat Miquel Sàmper, nou conseller d'Interior, i la professora Àngels Ponsa, nova consellera de Cultura, en imatges d'arxiu.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat aquest dijous com a nous consellers l'advocat Miquel Sàmper per a Interior, la professora d'Artesa de Segre Àngels Ponsa per a Cultura, i l'economista Ramon Tremosa per a Empresa. Sàmper i Tremosa prendran possessió del càrrec en un acte avui a les 18 hores de la tarda, i Ponsa ho farà dimarts que ve, després de la reunió del Consell Executiu.

Torra culmina així els canvis al Govern, després de destituir Miquel Buch (Interior), Mariàngela Vilallonga (Cultura) i Àngels Chacón (Empresa). El president vol enfortir l'executiu de cara a la seva possible inhabilitació, envoltar-se de gent de més confiança, allunyar l'escenari electoral i expulsar Chacón, l'última dirigent que manté el carnet del PDeCAT.

tracking