SEGRE

CONFLICTE EUA

Abaten el sospitós de matar un fan de Donald Trump

L'antifeixista va treure una arma quan anava a ser detingut || El líder d'EUA anuncia que Sèrbia i Kosovo normalitzen relacions

Agents federals, durant les protestes registrades a la ciutat de Portland.

Agents federals, durant les protestes registrades a la ciutat de Portland.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent federal dels EUA va matar dijous a la nit el sospitós d’haver assassinat un seguidor del president nord-americà, Donald Trump, durant un enfrontament registrat el cap de setmana passat passat a Portland (Oregon) en el context de les protestes contra el racisme, segons mitjans nord-americans. El sospitós, identificat com Michael Forest Reinoehl, va morir quan agents federals van intentar arrestar-lo i va ser abatut després que, segons fonts oficials, aquest “va treure una pistola”. Reinoehl, vinculat al moviment de tall anarquista Antifa, era sospitós d’haver matat de dos trets Aaron J. Danielson, un seguidor de Trump membre del moviment d’ultradreta Patriot Prayer.

D’altra banda, segons la revista The Atlantic, Trump va titllar el 2018 de “fracassats” els nord-americans que van morir a la Primera Guerra Mundial.

Trump va anunciar ahir que Sèrbia i Kosovo han decidit normalitzar les seues relacions econòmiques després de dos dies de converses a Washington, que han desembocat en uns altres dos acords: un perquè Belgrad traslladi la seua ambaixada a Jerusalem i un altre per al reconeixement mutu de Kosovo i Israel.

tracking