SEGRE

PANORAMA

Álvarez de Toledo carrega contra el PP per relegar-la en el Congrés al seu nou canal de 'Youtube'

L’exportaveu del PP en el Congrés dels Diputados Cayetana Álvarez de Toledo ha carregat aquest dimarts contra el PP per relegar-la a la Cambra Baixa i no permetre'l formar part del 50 per cent de diputats que acudeixen als Plens i Sessions de Control de fo

Casado destitueix Álvarez de Toledo

Casado destitueix Álvarez de ToledoEFE/David Fernández/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exportaveu del PP en el Congrés dels Diputados Cayetana Álvarez de Toledo ha carregat aquest dimarts contra el PP per relegar-la a la Cambra Baixa i no permetre'l formar part del 50 per cent de diputats que acudeixen als Plens i Sessions de Control de forma presencial.

En un nou canal en 'Youtube' en el qual s’estrena com a 'diputada rasa' amb un missatge des del seu nou despatx en el Congrés, Álvarez de Toledo ha explicat que aprofitarà aquest mitjà per traslladar la seua activitat a la Cambra Baixa, exercir "la seua responsabilitat davant dels electors" i "eixamplar els marges de llibertat del parlamentari".

En el seu primer missatge des d’aquest nou canal, ha censurat el paper que li ha atorgat el partit de Pablo Casado des que el mes d’agost passat va acordar rellevar-la com a portaveu en el Congrés. Així, ha explicat que la setmana passada va demanar de formar part del 50 per cent de diputats que poden assistir de manera presencial al Ple i a les Sessions de Control però no se li ha permès.

Segons ha concretat, la direcció del partit li va explicar que únicament es permetrà l’assistència dels 44 diputats "més importants" del Grup Parlamentari. "Jo continuo pensant que la política pot ser una activitat adulta, digna i de qualitat", ha postil·lat sobre això.

Igualment, ha indicat que va sol·licitar formar part de la Comissió Constitucional del Congrés i de Política Territorial, Justícia, Exteriors o Igualtat però l’endemà 'Gènova' va avançar que integraria les comissions d’Hisenda, Unió Europea i de Ciència i Universitats.

La diputada del PP ha explicat que obre aquest canal, registrat com 'CATilinarias I/Los cuarenta y cuatro' en una picada d’ull a Ciceró, perquè segueix "obstinada" en contribuir a una nova majoria constitucionalista a Catalunya i creu que la política pot ser "intel·ligent, digna i de qualitat".

Segons concreta, aquesta via de comunicació servirà per reflexionar sobre els grans temes de l’actualitat i informar de la seua activitat en el Congrés i li permetrà "eixamplar els marges de llibertat del parlamentari".

"La nostra és una democràcia amb partits fortament jerarquitzats i això minva la llibertat, el perfil i la veu dels parlamentaris i, per tant, també la seua responsabilitat directa davant dels electors i la seua capacitat de presentació", argumenta sobre això.

tracking