SEGRE

TERRORISME JUSTÍCIA

El pare del petit Xavi demana investigar al Congrés els atemptats de Barcelona

El pare del petit vinculat a Llimiana, en l’últim homenatge.

El pare del petit vinculat a Llimiana, en l’últim homenatge.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Martínez, el pare del petit Xavi, un nen de 3 anys veí de Rubí però vinculat a la localitat de Llimiana i que va morir a l’atemptat terrorista del 17 d’agost del 2017 a Barcelona, ha demanat que s’obri una comissió d’investigació al Congrés dels Diputats perquè s’aclareixin els fets.

Per fer-ho, Martínez ha iniciat una campanya de recollida de firmes a la pàgina de peticions Change.org que ja compta amb més de 92.000 signants. A la petició, el pare del nen lamenta que malgrat que des del dia en què va perdre el fill “no he parat de lluitar per aconseguir una comissió d’investigació al Congrés dels Diputats”, la classe política “ha rebutjat aquesta possibilitat”.

En aquest sentit, apunta que encara a dia d’avui hi ha moltes coses que no se saben sobre els atemptats i haurien d’aclarir-se en seu parlamentària, com per exemple perquè l’Audiència Nacional no va interrogar els agents del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) que van visitar l’imam de Ripoll, i per què aquest no va ser expulsat d’Espanya després de conèixer-se el seu extremisme.

A l’espera que se celebri el judici, que no acusarà els empresonats de la cèl·lula jihadista d’assassinat, Martínez va assegurar que per superar un dol és necessari saber què va passar.

tracking