SEGRE

SUCCESSOS PARRICIDI

Un home mata la seua filla de quatre anys a Saragossa

A presó per assassinar

Minut de silenci en rebuig de l’assassinat davant de l’ajuntament.

Minut de silenci en rebuig de l’assassinat davant de l’ajuntament.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una menor de quatre anys d’edat va ser assassinada dilluns a la nit presumptament pel seu pare, de 34 anys i de nacionalitat nigeriana, al barri de Las Delicias de Saragossa. Els fet van ocórrer cap a les 23 hores, quan veïns de la zona van alertar que una dona estava plorant i proferint crits d’auxili al mig del carrer.

Una patrulla de seguretat ciutadana es va personar al lloc i va trobar la mare en estat de xoc, mentre sostenia la nena als braços i inconscient. La menuda, que presentava un tall al coll, va morir a l’hospital Matern Infantil de la capital aragonesa, on va ser traslladada. El seu pare i presumpte autor dels fets havia desaparegut.

Tot i això, va ser detingut minuts després. Les autoritats no descarten que es tracti d’un crim masclista, ja que la mare va afirmar que l’home va apunyalar la seua filla després que tinguessin una discussió. Paral·lelament, els pares d’un nadó que va morir ahir en un hospital de Castelló, després de ser ingressat diumenge en estat greu per, suposadament, ser colpejat pel seu pare contra els barrots del bressol, van ser ingressats a la presó i en un centre de menors. El pare té 20 anys i la mare, 17.

tracking