SEGRE

SINDICATS NOMENAMENT

La UGT de Lleida elegeix la nova líder de la branca de serveis

Margarita Pascual ocuparà el càrrec

Congrés d’UGT-FeSMC, ahir, a la Llotja de Lleida.

Congrés d’UGT-FeSMC, ahir, a la Llotja de Lleida.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Serveis, Mobilitat i Consum de la UGT-Terres de Lleida va elegir ahir Margarita Pascual com a nova secretària general en substitució de Joan Castro, que va morir fa set mesos com a conseqüència d’un càncer. Designada per unanimitat en el primer congrés ordinari d’aquesta branca ugetista a la demarcació, Pascual estarà acompanyada per Carme Valls, com a secretària d’Organització i Administració; Isabel Rodríguez, com a secretària d’Acció Sindical i Igualtat; Albert Macià, com a secretari de Salut Laboral, i Vicente Caacho, com a secretari de Formació.

“La pandèmia ha marcat un abans i un després en la nostra manera de viure. Ara ens trobem amb la necessitat de donar respostes ràpides i concises a totes les situacions que se’ns presenten”, va manifestar Pascual, que va advocar per “agilitzar al màxim tots els tràmits”.

Carlos González, líder de la UGT-FeSMC a Catalunya, per la seua part, va confiar que el diàleg social arribi a bon port i es prorroguin els ERTO. D’altra banda, José Luis Aguilà, secretari general ugetista a Lleida, va confiar que la nova cúpula de la FeSMC “estarà a l’altura”.

tracking