SEGRE

Torra insta el pròxim Parlament a ser fidel al mandat de la ciutadania

El president inhabilitat compara l'Estat espanyol amb un "règim autoritari" per haver-lo inhabilitat per una pancarta

El president inhabilitat Quim Torra surt del Parlament acompanyat del vicepresident del Parlament, Josep Costa, i del president del grup de JxCat, Albert Batet.

El president inhabilitat Quim Torra surt del Parlament acompanyat del vicepresident del Parlament, Josep Costa, i del president del grup de JxCat, Albert Batet.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president inhabilitat, Quim Torra, ha emplaçat el pròxim Parlament a "ser fidel al mandat de la ciutadania: "O monarquia espanyola, o república catalana". En la seva compareixença al ple específic al Parlament, on ha estat rebut amb llargs aplaudiments per una part de la cambra, Torra ha garantit que tot i la "repressió" l'independentisme no es rendirà del seu projecte polític i que, des de la responsabilitat que tingui, ell serà al seu costat si lideren "la ruptura democràtica" i "si segueixen el poble".

Torra ha comparat l'Estat espanyol amb un "règim autoritari" per haver-lo inhabilitat per una pancarta i ha dit que és "inèdit" i "impensable" que això pugui passar a cap altre estat europeu.

Ampliarem la informació

tracking