SEGRE

Casado condiciona el seu suport a la pròrroga de l'estat d'alarma al fet que no duri més de 8 setmanes

El president del PP; Pablo Casado, durant el 23 Congrés Nacional de l'Empresa Familiar celebrat aquest dilluns a Casa Amèrica, a Madrid.

El president del PP; Pablo Casado, durant el 23 Congrés Nacional de l'Empresa Familiar celebrat aquest dilluns a Casa Amèrica, a Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, ha condicionat el suport del seu partit a l’estat d’alarma a que duri un màxim de vuit setmanes i l’aprovació d’un pla B jurídic per restringir la mobilitat amb una llei orgànica a partir de desembre.

Casado ha comunicat al Govern de Pedro Sánchez aquestes dos condicions perquè el PP voti a favor d’un estat d’alarma que considera la "constatació d’un fracàs", segons ha explicat durant la seua intervenció en la clausura del 23 Congrés Nacional de l’Empresa Familiar a Madrid.

Els gabinets de l’Executiu i del PP estan en contacte des d’ahir i Casado espera tenir l’"oportunitat de parlar durant aquesta setmana".

El PP qüestiona l’estat d’alarma decretat ahir per Pedro Sánchez per considerar a les autonomies com a autoritat delegada i per esquivar tant el control parlamentari com a|com judicial durant un termini de sis mesos.

tracking