SEGRE

POLÍTICA CATALANA

Chacón ja és la candidata del PDeCAT a la Generalitat

Rep el suport de més del 93% a les primàries || L'alcalde Marc Solsona es perfila com a cap de llista per Lleida

Àngels Chacón va defensar ahir la solidesa del PDeCAT.

Àngels Chacón va defensar ahir la solidesa del PDeCAT.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exconsellerad’Empresa i Coneixement Àngels Chacón va ser proclamada ahir candidata del PDeCAT a les eleccions catalanes després d’aconseguir el 93,14% de vots a favor a les primàries del partit i ser l’única que es va presentar a l’esmentat procés i amb una participació del 39,2%. Chacón va reunir 1.232 avals per presentar-se a les primàries del PDeCAT, i va superar així el miler que es requerien per poder fer-ho, entre els quals hi havia el de l’expresident de la Generalitat Artur Mas, l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias i el de 150 alcaldes de Catalunya.

En un discurs davant de l’executiva del partit, que presideix David Bonvehí, Chacón va agrair el suport dels que la van votar i també per haver mantingut el compromís amb el PDeCAT, una mostra clara de la seua “solidesa personal i política”. “Molts dubtaven que arribaríem fins aquí, o creien que cediríem davant de pressions, però aquest projecte no va de càrrecs ni de cadires. Per sobre de les persones, hi ha projectes col·lectius, per damunt de tot està el nostre país”, va recalcar. En aquesta línia, va reivindicar que el partit és independentista sense renunciar a defensar el seu “model de país”.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, es perfila com el possible cap de cartell del PDeCAT a les pròximes eleccions, com un dels puntals del partit.

tracking