SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Assassina la seua dona i simula un accident de trànsit

El cos va ser trobat fora del vehicle tapat amb bosquina a Palma || La parella tenia quatre fills i no hi havia denúncies

La policia obtenint proves al lloc dels fets.

La policia obtenint proves al lloc dels fets.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 32 anys va ser assassinada dimarts a la nit presumptament per la seua parella sentimental, un home de 35 anys en una zona boscosa a Palma. L’home, que va ser detingut, va simular un accident de trànsit per intentar encobrir el crim i, després d’alertar alguns familiars, va fugir, encara que poc després es va entregar a les autoritats policials.

Els fets van ocórrer cap a les deu de la nit quan els familiars alarmats pel que els havia explicat l’ara detingut van avisar el servei d’emergències de l’accident i que hi podria haver una víctima mortal. Quan els agents es van desplaçar al lloc van trobar el vehicle accidentat sense ningú a l’interior i van comprovar que del cotxe sortia un rastre de sang que conduïa a un sender en el qual van trobar el cos sense vida de la dona, que estava cobert amb restes d’arbustos i branques. Poc després, la Policia va rebre una trucada en la qual s’informava que el presumpte assassí volia entregar-se i confessar el crim. Segons la versió que va donar el detingut, la dona va sobreviure a l’accident i es va escapar del cotxe, moment en el qual ell la va atrapar i la va agredir fins a matar-la. La parella, que eren cosins, tenien quatre fills en comú i la víctima no havia presentat denúncies.

Aquesta seria la víctima mortal número 39 de violència de gènere en el que va del 2020.

tracking