SEGRE

Els ossos trobats a la fossa del crim d'Alcàsser són d'una de les nenes

Fernando García, pare d'una de les tres nenes d'Alcàsser assassinades el 1992.

Fernando García, pare d'una de les tres nenes d'Alcàsser assassinades el 1992.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ossos que van ser trobats el juny de 2019 al lloc on van ser assassinades les nenes d’Alcàsser (València) corresponen a dits de Miriam García, una de les tres víctimes, segons l’informe del laboratori especialitzat que ha estat remès al Jutjat d’Instrucció número 6 d’Alzira, encarregat del cas.

Fonts judicials han confirmat a EFE que s’han contrastat les restes amb dos de les famílies (perquè no constava que faltés cap falange a la tercera víctima) i que existeix una alta probabilitat que es tractin de falanges de Miriam García, i així s’ha comunicat al seu pare, Fernando García.

De moment no hi ha constància que cap de les parts personades en la causa hagi sol·licitat cap diligència judicial en relació amb aquesta última troballa.

Els ossos van ser trobats a finals de juny de 2019 per unes persones que havien acudit a visitar el paratge de La Romana, on van ser enterrades les nenes, a prop de la presa de Tous, arran de l’estrena de la sèrie "El crim d’Alcàsser".

Es tracta d’uns ossos de petita mida que les persones que els van trobar van portar a la caserna de la Guàrdia Civil d’Oliva, des d’on van ser traslladats posteriorment a la comandància de València i a Madrid després per a la seua anàlisi.

tracking