SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Detingudes 4 persones per l'assassinat d'una infermera

A Girona el mes de setembre passat

Els Mossos van detenir una companya de feina de la víctima.

Els Mossos van detenir una companya de feina de la víctima.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir quatre persones en tres intervencions simultànies a Rubí, Lloret de Mar i Girona per presumpta implicació en l’assassinat en aquesta última localitat d’una infermera el passat 25 de setembre. La dona va ser trobada lligada de mans a una cadira i amb signes de violència.

El cos de la víctima, de 67 anys, va ser trobat al seu habitatge l’endemà de la seua mort, lligat i amb un cop al cap, després que la família i algunes de les companyes de feina alertessin les autoritats que no s’havia presentat a treballar i no responia al telèfon, ni els obria la porta de casa.

Els arrestats són un matrimoni de Girona, així com dos homes més de Lloret de Mar i Rubí. L’única dona detinguda pels fets, de 57 anys, treballa d’auxiliar d’infermeria al Servei de Nefrologia i Diàlisi de la Clínica Girona, on la víctima exercia com a supervisora. Els quatre van quedar sota custòdia policial a l’espera de passar a disposició judicial, la qual cosa es preveu que sigui demà. El jutjat de Girona que dirigeix la investigació va decretar el secret de sumari en aquesta causa.

tracking