SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home assassina la seua parella i intenta suïcidar-se

A la localitat pontevedresa de Gondomar || Deixa orfes dos germans majors d'edat, un dels quals dependent

Imatge d’una protesta contra la violència masclista.

Imatge d’una protesta contra la violència masclista.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va matar ahir la seua dona, de 59 anys, a la parròquia de Mañufe, al municipi pontevedrès de Gondomar, i després va intentar suïcidar-se. Segons van informar fonts de la investigació, el succés va tenir lloc a les 16.25 hores, quan la Guàrdia Civil va rebre un avís sobre un possible cas de violència masclista en aquesta localitat.

Una vegada a l’habitatge, els agents van trobar una dona morta amb ferides presumiblement d’arma blanca. A més a més, també van trobar el presumpte agressor, la parella, ferit amb talls als canells després de, suposadament, haver intentat suïcidar-se. L’home va ser traslladat a l’Hospital Povisa de Vigo, on es troba ingressat a causa de les ferides en qualitat de detingut.

L’alcalde de Gondomar, Francisco Ferreira, va explicar que l’ajuntament no té constància que el presumpte agressor tingués antecedents per violència de gènere ni de l’existència d’expedients al departament de Benestar Social o Ajuda a la Dona.

L’alcalde, que va condemnar els fets, va assenyalar que el matrimoni té dos fills majors d’edat, un dels quals dependent i de qui s’ha fet càrrec la família. A més, va avançar que a la jornada d’avui analitzarà amb la resta de portaveus municipals la possibilitat de declarar dol oficial al municipi així com d’organitzar un acte per mostrar la seua repulsa.

tracking