SEGRE

Successos

Dos policies municipals abusen d'una jove en un portal i li envien fotos despullats

La Unitat de l’Atenció a la Família i Dona de la Policia Nacional de Madrid ha detingut un agent municipal de Madrid per suposadament abusar sexualment d’una jove i al seu company per encobrir-lo i consentir els fets, han informat Europa Press fonts polici

Una maça d'un jutge

Una maça d'un jutge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat de l’Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional de Madrid ha detingut un agent municipal de Madrid per suposadament abusar sexualment d’una jove veneçolana i al seu company per encobrir-lo i consentir els fets, han informat Europa Press fonts policials.

Tot va començar passada l’1 de la matinada de dissabte quan els joves policies, que estan en servei el seu primer any de la seua promoció, van seguir una jove, de 27 anys, per la zona del barri de l’Elipa. Quan la dona va entrar en un portal del carrer Ricardo Ortiz, els policies locals es van ficar amb ella procedint a escorcollar-lo amb l’excusa que podia ocultar una cosa il·lícita.

En aquell moment, segons les mateixes fonts, un dels agents li va posar la mà per la samarreta tocant-li els pits per dins del sostenidor. Després, li va baixar els pantalons per grapejar-li les natges i la vagina; mentre l’altre agent mirava i ho consentia.

Després de l’ocorregut, els funcionaris van demanar el telèfon a la noia i aquella mateixa nit li van enviar per WhatsApp fotos d’ells nus, segons el relat de la dona, que ha publicat avui el diari 'El Mundo’.

La víctima d’aquests presumptes abusos va denunciar els fets aportant les esmentades fotos i un enregistrament de mòbil, gràcies a la qual cosa van ser arrestats diumenge aquests dos agents per part de la Policia Nacional. Després de ser posats a disposició judicial, han quedat lliures amb càrrecs a l’espera de judici.

EXPEDIENT DISCIPLINARI PER FALTA MOLT GREU

A més, el Cos Local els ha obert un expedient disciplinari per falta molt greu i, cautelarment, s’ha separat els dos agents i se’ls ha canviat de destinació, a l’espera de les conclusions de la investigació de la Policia Nacional, han indicat a Europa Press fonts municipals. Tanmateix, els arrestats han negat els abusos i asseguren que van parar i van identificar la denunciant perquè circulava pel carrer en ple toc de queda i es va posar alguna cosa a la bossa en veure’ls, per la qual cosa van inspeccionar si portava alguna cosa sospitós, "però res més", han indicat a Europa Press fonts sindicals. Un d’ells sí que ha admès que li va demanar el número de mòbil i li va escriure posteriorment. Ha negat també que no li enviessin cap foto nu, encara que sí que reconeix fotos sense samarreta en el seu perfil de WhatsApp. Per això creuen que la denúncia pot ser una represàlia a l’actuació policial i possible multa.

tracking