SEGRE

SUCCESSOS POLÈMICA

Quarta detenció de l'exdona de Mainat

Després d'intentar entrar al domicili del productor || Ángela Dobrowolski té una ordre d'allunyament de la seua exparella

Imatge de l’exdona de Josep Maria Mainat amb el seu advocat.

Imatge de l’exdona de Josep Maria Mainat amb el seu advocat.DAVID OLLER / EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir a la tarda l’exdona del productor de televisió Josep Maria Mainat, Ángela Dobrowolski, per intentar entrar a la casa familiar situada al barri d’Horta-Guinardó.

Segons que van confirmar fonts coneixedores del cas, Dobrowolski va intentar accedir per la teulada a l’habitatge i va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per lesions lleus i, finalment, arrestada.

En aquest sentit, uns veïns van avisar la Guàrdia Urbana que, a l’arribar al domicili del productor de televisió, van trobar una dona al pati de la casa i van comprovar que es tractava de l’exdona del productor, que té vigent una ordre d’allunyament i comunicació amb la seua exparella i una ordre d’allunyament dels seus dos fills.

Amb aquesta, la policia ja ha detingut quatre vegades Ángela Dobrowolski: la primera acusada d’intent d’homicidi del seu exmarit, la segona per la falsificació d’uns talons a nom del productor televisiu, la tercera acusada d’un robatori amb força a la casa del productor a Canet de Mar, i finalment la violació de domicili de què l’acusa la Guàrdia Urbana ahir dilluns. Segons que va explicar l’advocat de Dobrowolski, Mario Gasch, ella es troba actualment en un hospital perquè “estava molt nerviosa” i espera passar a disposició judicial.

tracking