SEGRE

ESNOTICIA

Catalunya registra almenys tres morts per diverses causes al pas del temporal

La neu va fer que s’esfondrés el sostre d’aquesta nau a Falset.

La neu va fer que s’esfondrés el sostre d’aquesta nau a Falset.ROGER SEGURA/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de cinquanta-cinc anys va morir d’un infart diumenge després de quedar atrapat amb el cotxe pel temporal a Belltall. Durant l’explicació ahir en roda de premsa ahir, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va destacar que “no existeix un nexe de causalitat entre la seua mort i la nevada”. L’home va tenir un infart dins del vehicle i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van tenir dificultats per accedir al lloc, i el van traslladar a l’Hospital Arnau de Vilanova a Lleida.

Així mateix, una persona sense sostre va ser trobada ahir morta en un carrer de la Barceloneta, mentre que a un altre cadàver el van trobar al parc de la Ciutadella de Barcelona, després de l’episodi de temporal. Els cadàvers no presentaven, en principi, signes de criminalitat ni violència.

D’altra banda, Sàmper va explicar que s’ha desactivat l’avís per nevades a Catalunya: “Donem per acabat l’episodi de neu, però no l’episodi de risc.” El conseller va assenyalar que es pronostiquen temperatures encara més baixes durant les pròximes nits, sobretot a les zones del Pirineu i Catalunya central, per la qual cosa es preveu que la neu no es fongui i es converteixi en gel, cosa que se sumarà a la previsió de boira.

Filomena ha deixat a Catalunya la nevada més important des del 2010, segons va indicar el Meteocat.

tracking