SEGRE

Almenys tres morts, vuit ferits i un desaparegut en l'explosió de l'edifici al centre de Madrid

El delegat del govern estatal a la capital espanyola no descarta que la xifra pugui variar

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys tres persones mortes, vuit de ferides i una de desapareguda és el balanç provisional de l'explosió de gas que hi ha hagut aquest dimecres en un edifici al centre de Madrid, segons ha confirmat la Delegació del Govern estatal a la capital espanyola.

Dels ferits, els més significatius són un home de 26 anys amb fractura de turmell i traumatisme lumbar, amb pronòstic moderat i traslladat a l'Hospital de la Paz.

Un altre home, de 53 anys, ha sofert traumatisme cranioencefàlic i ha estat traslladat al Ramón y Cajal. Pel que fa a les víctimes, fins ara Emergències Madrid ha confirmat que una és una dona de 85 anys i una altra un home.

L'explosió s'ha produït cap a les tres de la tarda i ha destrossat bona part de l'edifici situat al número 98 del carrer Toledo, al barri de La Latina, i ha deixat a la vista l'esquelet dels quatre pisos superiors. L'edifici és una parròquia i té al costat una residència d'avis però no hi ha hagut víctimes entre els usuaris, segons un comunicat de la residència Los Nogales La Paloma.

Els residents han estat traslladats a un hotel. Tampoc hi ha víctimes a l'escola annexa a la parròquia.

VÍDEO | Gran explosió al carrer Toledo de Madrid, a l'altura d'una residència d'ancians

VÍDEO | Gran explosió al carrer Toledo de Madrid, a l'altura d'una residència d'ancians

tracking