SEGRE

POLÍTICA

Meritxell Budó sobre la inhabilitació de Solé: "Permetre que la gent voti mai hauria de ser delicte"

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha criticat la inhabilitació del conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Bernat Solé, per permetre l’1-O quan era alcalde d’Agramunt: "Permitir que la gent voti mai hauria de ser

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, va deixar clar que l’última paraula és del Govern.

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, va deixar clar que l’última paraula és del Govern.RUBÉN MORENO / PRESIDENCIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha criticat la inhabilitació del conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Bernat Solé, per permetre l’1-O quan era alcalde d’Agramunt: "Permetre que la gent voti mai hauria de ser delicte".

"En aquest país la repressió no es per a i es pensen que es pot decidir tot a cop de sentència judicial. Tot el suport, conseller Bernat Solé", ha dit en un apunt a Twitter aquest dijous recollit per Europa Press.

La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) considera que Soler, sabent que el Tribunal Constitucional (TC) va prohibir la votació de l’1-O, "va tenir una participació activa i decidida en el seu desenvolupament i bona finalitat".

tracking