SEGRE

El PP obre expedient a Daniel Serrano, que renuncia als seus càrrecs

El diputat català està investigat per presumpta agressió sexual

Daniel Serrano

El PP obre expedient a Daniel Serrano, que renuncia als seus càrrecsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular ha anunciat aquest dilluns l’obertura d’un expedient informatiu al secretari general del PP català i diputat al Parlament, Daniel Serrano, que renuncia a tots els seus càrrecs en el partit per a "preparar la seua defensa i poder demostrar així la seua innocència", segons ha assenyalat la formació

El PP que dirigeix Pablo Casado ha fet aquest pas després que s’hagi conegut que un jutge investiga Serrano per un presumpte delicte d’agressió sexual a una companya de partit. La denunciant és una dirigent del PP català que, a més, acusa Serrano d’haver-la sotmès a suposats maltractaments mentre mantenien una relació.

En un comunicat difós per 'Gènova', el PP assegura que davant dels fets coneguts "en les últimes hores pels mitjans de comunicació sobre l’obertura d’un procediment judicial que afecta a Daniel Serrano, el Partit Popular, a través del Comitè de Drets i Garanties, ha obert un expedient informatiu per aclarir tota la informació sobre això".

El PP assegura que, seguint amb "l’exemplaritat que des de la direcció del partit s’exerceix i exigeix sempre, Daniel Serrano ha traslladat la seua decisió d’apartar-se de les seues responsabilitats orgàniques i electorals, per preparar la seua defensa i poderdemostrar així la seua innocència".

NO PRENDRÀ POSSESSIÓ DE LA SEUA ACTA DESPRÉS DE LES ELECCIONS

En conseqüència, prossegueix el PP, Daniel Serrano renuncia "a totes les seues funcions al partit, inclosa la Secretaria General autonòmica, així com a les seues atribucions encarregades per a la campanya electoral catalana".

El PP afirma a més que, "ja que ha finalitzat el termini de presentació i correcció de candidatures, i en no poder ser exclòs formalment, Serrano no prendrà possessió de la seua acta de diputat autonòmic després de les eleccions". Serrano ocupa el lloc número quart de la llista per Barcelona que encapçala Alejandro Fernández.

tracking