SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Vuit vianants ferits a Reus en un atropellament múltiple

Un dona de 78 anys perd el control del cotxe i entra a una zona per a vianants || Recorre 30 metres i xoca amb un edifici

El vehicle després de xocar amb un edifici i els serveis d’emergències atenent un ferit.

El vehicle després de xocar amb un edifici i els serveis d’emergències atenent un ferit.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vuit persones van resultar ferides, tres d’elles de gravetat, en un atropellament múltiple a Reus, després que una conductora de 78 anys perdés el control del seu vehicle i accedís a una zona per als vianants.

El succés va tenir lloc ahir passades les dotze del migdia a la plaça del Nen de les Oques, un lloc cèntric i molt transitat a causa de la proximitat del mercat central de la ciutat. La dona va perdre en control del cotxe, per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, i va envestir diverses persones que es trobaven transitant per la vorera durant uns trenta metres abans d’estavellar-se contra un edifici.

Fins a la localització es van desplaçar diverses dotacions de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i el SEM, que van traslladar sis dels ferits a l’hospital Sant Joan de Reus i un al Joan XXIII de Tarragona. A més es va posar a la disposició dels afectats a un equip de psicòlegs.

La conductora del vehicle, que va resultar ferida lleu i va ser atesa en un CAP proper, va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia.

L’accident va provocar que el trànsit en aquesta zona fos tallat diverses hores i pànic entre els transeünts.

tracking