SEGRE

MADRID, 10/02/2021-19:32

Echenique ironitza amb "l'escola modesta i barata" elegida per als estudis de la Princesa Leonor

Echenique ironitza amb

Echenique ironitza amb "l'escola modesta i barata" elegit per als estudis de la Princesa LeonorEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu d’Unidas Podemos en el Congrés, Pablo Echenique, ha ironitzat que la Casa Reial hagi anunciat que la Princesa Leonor estudiï batxillerat a l’UWC Atlantic College a Gal·les, una "escola modesta i barata" amb un cost de 76.500 euros. "És una altra de les coses que inclou la nostra 'normalitat democràtica'", ha comentat Echenique en xarxes socials per incidir en què l’import mensual equival a diversos salaris mínims interprofesionals.

La Casa Reial ha detallat avui que el cost del batxillerat internacional que cursarà la Princesa d’Astúries serà satisfet en la seua integritat personalment pels reis amb la seua assignació anual i ascendeix a la quantitat de 67.000 lliures esterlines.

El Grup Parlamentari d’Unidas Podemos a l’Assemblea de Madrid ha registrat aquest dimecres una pregunta a la Taula de l’Assemblea dirigida al Govern regional sobre com valora la situació de l’educació madrilenya que ha portat a la família reial a triar Gal·les perquè la princesa Leonor estudiï Batxillerat.

La Princesa Leonor cursarà el seu batxillerat en l’UWC Atlantic College, un centre amb alumnes de tot el món situat en un castell del segle XII de Gal·les i pel qual ja han passat l’actual rei d’Holanda, Guillermo Alejandro, i la princesa Isabel, hereva del tron belga. Leonor cursarà el programa de Batxillerat Internacional que ofereix aquest centre.

Referent a això, el portaveu adjunt d’Unidas Podemos-IU, Jacinto Morano, ha recordat en el seu compte de Twitter que porten "anys denunciant que la gestió del PP és perillosa per a l’educació" "Amb la presidenta, Isabel Díaz Ayuso, ja és tan greu que fins Leonor de Borbón ha d’anar-se’n a un altre país a estudiar. He registrat una pregunta al Govern per saber com valora aquest fet tan greu", ha llançat.

tracking