SEGRE

ELECCIONES

Arrimadas rebutja els cessaments que clama el sector crític de Cs

Inés Arrimadas.

Inés Arrimadas.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Inés Arrimadas vol evitar obrir la seua primera crisi interna pel desastre de les eleccions catalanes i està aguantant les pressions dins del partit per poder girar full a aquest nou enfonsament de Ciutadans a les urnes sense canviar l’estratègia ni l’equip, com li demanen molts dirigents, malgrat admetre que han comès “moltíssims errors”. Està convençuda que l’estratègia és la correcta i que en el nucli dur de direcció “no sobra ningú”, referint-se a la dimissió del responsable de la campanya de les catalanes i vicesecretari primer, Carlos Cuadrado, com va demanar dilluns el coordinador autonòmic de la Comunitat de València, Toni Cantó.

Ho va fer ahir durant la reunió del comitè executiu, convocat d’urgència per analitzar el daltabaix de Cs a Catalunya, que ha passat de 36 a 6 escons, una cita en la qual durant cinc hores hi va haver moltes crítiques a l’estratègia electoral, especialment de Cantó, de la vicealcaldessa de la capital, Begoña Villacís, i de la consellera de Cultura de la Comunitat de Madrid, Marta Rivera, que van demanar responsabilitats a Cuadrado.

La portaveu del partit a la Paeria exigeix responsabilitats per una “campanya erràtica”

Un altre dels càrrecs públics del partit que demana canvis és la seua portaveu a l’ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, que ahir va afirmar que “s’ha fet una campanya electoral erràtica, sense comptar amb la militància ni els càrrecs públics que porten anys” i que “un no es deixa un milió de vots pel camí si ha fet les coses bé”.

Va dir que estava “molt decebuda” perquè el partit atribueix els mals resultats “a la pandèmia, la pluja i l’abstenció”. Ribes forma part del corrent intern Renovadors, que demana un canvi substancial. Aquest matí tenen prevista una roda de premsa a Barcelona i va anticipar que “demanarem responsabilitats”.

tracking