SEGRE

Artur Mas aposta per una “reconciliació” entre el PDeCAT i Junts

L'expresident del Govern Artur Mas.

L'expresident del Govern Artur Mas.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

❘ L’expresident de la Generalitat Artur Mas va assegurar ahir que vol fer una visita al seu homòleg Carles Puigdemont durant les setmanes vinents per buscar la “reconciliació” entre Junts i PDeCAT amb l’objectiu de recosir l’espai i recuperar la seua hegemonia.

“Això no ha sortit bé per a ningú. A Junts no li ha sortit bé i al PDeCAT tampoc. Quan has fet alguna cosa i no ha sortit bé, o ho fas bé o continuarà sense sortir bé. Hauria de ser possible, i si no ho és, ja està”, va recalcar en una entrevista a RAC1.

L’expresident, que mesos enrere va anunciar que es quedava al PDeCAT com a militant de base, va assegurar que ell sempre es va postular a favor de crear un sol partit per presentar-se a les eleccions, i en cas de no ser possible, d’una coalició entre Junts i PDeCAT.

D’altra banda, Mas va afirmar que el fet que la seua formació no hagi aconseguit entrar al Parlament és un “fracàs, perquè l’objectiu passava per tenir representació i ser la clau de la majoria sobiranista”. Quant al futur del partit, va assegurar que totes les opcions són sobre la taula.

tracking