SEGRE

KFC

L'última bogeria de KFC: La Infame gratis per als treballadors de la seua competència

La nova campanya de la cadena de restaurants per donar a conèixer el seu últim llançament, una hamburguesa sense pa a què ningú no pot resistir-se, inclosos els treballadors de la competència

La cadena de menjar ràpid KFC, a Cappont

La cadena de menjar ràpid KFC, a CappontCIteinikea Wikimedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

KFC l’ha tornat fer. La seua nova bogeria és només apta per a aquells que gaudeixen, sense embuts, del que realment els agrada. Amb motiu del llançament del seu últim producte, La Infame (una hamburguesa que substitueix el pa pel seu popular pollastre fregit), la marca ha posat en marxa una nova campanya que farà molt parlar.

La firma americana vol convidar a tots els empleats que treballen en la competència a provar La Infame de manera totalment gratuïta i sense que ningú ho sàpiga. Per a això, llança "Backdoors", un vídeo en el qual el famós Coronel Sanders apareix per primera vegada en una campanya de KFC a Espanya, i ho fa asseient-se a la taula per menjar La Infame amb empleats reals de les principals cadenes de menjar ràpid. En ell es pot veure una escena icònica en aquella de què gaudeixen menjant junts al ritme d’una coveure de la coneguda cançó popularitzada per Chavela Vargas, "Vámonos".

Tots els comensals, abillats amb els seus uniformes de treball, confessen no poder resistir-se a provar l’últim llançament de la cadena de pollastre fregit i, d’aquesta manera, KFC proposa que cap altre treballador de la seua competència no hagi de fer-ho. Perquè gaudeixin de La Infame sense temor de ser vistos, els convoca dissabte vinent 27 de febrer a la porta del darrere d’alguns dels seus restaurants.

"Només pretenem fer passar una bona estona a tots, inclosa els nostres amics de la competència. La Infame és un producte a qui ningú no hauria d’haver de resistir-se, assenyala Kerman Romeo, Head of Fame and Media Effectiveness de KFC Espanya.

A més, KFC ha habilitat un número de telèfon perquè tots els empleats de la competència puguin conèixer més detalls sobre l’acció. Tan sols hauran de trucar al telèfon 900 711 117 i demostrar el seu vincle professional amb alguna cadena de restauració organitzada. Com? Durant la trucada se’ls realitza un senzill test de verificació, a fi de comprovar que realment treballen en una d’elles.

Una vegada "garantit" el seu vincle amb la competència, descobriran tots els detalls per a disfrutar de l’última "hamburguesa" de KFC, entrant al web www.kfc.és/competenciainfame. En ella poden trobar en què 7 restaurants entregaran aquest producte de forma gratuïta a Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Sevilla, Màlaga i Múrcia.

KFC llança una acció disruptiva i innovadora que té l’objectiu posicionar a la marca en la ment del consumidor en involucrar de forma directa els empleats de la seua competència.

tracking