SEGRE

POLíTICA

Egea veu a Hasél com "el perfecte candidat" de Podemos i Iglesias acusa al PP d'intentar fer més soroll que Vox

El popular qualifica el vicepresident de "antisistema aburgesat" i aquest contesta que ja no participen de les grans decisions del país

El secretari general del PP, Teodoro García Egea.

El secretari general del PP, Teodoro García Egea.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha fet broma que entén el suport que brinda Podemos al raper Pablo Rivadulla, conegut com 'Pablo Hasél', després de ser condemnat per diversos delictes, el considera el "perfecte candidat" de la formació morada, atès el seu historial delictiu.

El vicepresident segon, Pablo Iglesias, ha qüestionat que els populars i el seu líder, Pablo Casado, ostentin ja la posició de "cap de l’oposició" ja que, segons el seu parer, no suposen ja una alternativa de govern i només els queda competir amb Vox a veure "qui fa més soroll".

Durant la sessió de control al Govern en el Ple del Congrés, García Egea ha contraposat el currículum d’un hoteler, que té 38 treballadors en ERTO i no ha rebut "ni una sola ajuda" de l’Executiu amb el de Hásel, condemnat a presó per agressió a periodistes, injúries a la corona, enaltiment del terrorisme i per coaccions a un testimoni.

Per tant, ha apuntat que és el perfecte "candidat de Podemos", que defensa a "delinqüents" i "violents" mentre que el PP ho fan amb els integrants del sector de l’hostaleria.

És més, el 'número dos’del PP ha ironitzat que la "raó profunda" en la defensa d’aquests aldarulls, que atribueix a Unidas Podemos, amb "aparadors trencats i negocis arruïnats" és que, en el fons, suposa l’aplicació pràctica del seu programa de govern.

I és que ha qualificat Iglesias com un "antisistema" encara que, això sí, un "poc aburgesat" amb "despatx i moqueta, amb la Guàrdia Civil a la seua porta i amb mainadera pagada per tots els espanyols."

Amb això, feia referència a la decisió de la Fiscalia de Madrid de sol·licitar al jutge d’instrucció número 42 de Madrid, Juan José Escalonilla, que investiga el denominat cas "Neurona" sobre els comptes electorals de Podemos, que obri una nova peça separada per indagar en nous fets aportats a la seua denúncia inicial per l’exresponsable de Compliment Normatiu del partit Mónica Carmona relatius a l’ús per la ministra d’Igualtat, Irene Montero, d’una treballadora del partit com a mainadera particular.

Però el dolent per a García Egea no és el comportament d’Iglesias sinó els "silencis" de Sánchez, que "calla" davant dels "atacs" del vicepresident a periodistes, per "llançar els violents al carrer" o per la imputació de Podemos per presumpta corrupció.

Iglesias: el PP ja no forma part de les grans decisions d'estat

Davant això, Iglesias ha pronosticat que el PP té un "evident problema" que no resoldrà "canviant de seu" i és que han deixat de ser líder d’oposició amb possibilitats de governar en el futur pròxim.

Per tot això, entén la "nostàlgia" del PP per una època "que ja va passar" perquè ara, la realitat és que les grans decisions del país les pren el bloc d’investidura i el govern de coalició.

Per tant, Iglesias ha dit que el paper dels populars es limita ara a intentar "fer més soroll" que Vox durant les seues intervencions en el Congrés.

tracking