SEGRE

MARADONA

El relat d'una jove a la que Maradona "va salvar la vida" emociona filla de l'astre

Aquesta jove va explicar en el seu compte que el març de 2007 va coincidir amb Diego Maradona en una clínica de rehabilitació

Relat d'una jove a la que Maradona

Relat d'una jove a la que Maradona "va salvar la vida" emociona filla de l'astreDemian Alday Estévez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gianinna Maradona, filla de l’astre del futbol Diego Maradona, mort el novembre de 2020, es va emocionar fins les llàgrimes amb la història d’una jove que va dir que el campió del món amb l’Argentina a Mèxic 1986 li "va salvar la vida" el 2007 quan van coincidir en una clínica de rehabilitació.

"Plorin tots amb mi! T’estimo amiga! @Aleja_____ gràcies per matar-me d’amor! Gràcies @coplandcita per aquesta història. Que orgull el meu pare per sempre", va publicar Gianinna Maradona en el seu compte de Twitter en compartir la història de Mariana Copland.

Aquesta jove va explicar en el seu compte que el març de 2007 va coincidir amb Diego Maradona en una clínica de rehabilitació.

"Ell pels seus problemes d’alcoholisme, jo per una depressió espantosa. Jo vaig ser internada abans que ell. Un mes i mig abans. Quan ell va arribar jo començava a veure que hi havia alguna cosa més. Em va ajudar a voler aixecar-me, juguem al volley i em va anomenar 'bolígraf veloç' perquè me la passava escrivint", va explicar aquesta jove la història de la qual es va tornar viral a l’Argentina i va emocionar els fanàtics de l’astre a un dia que es compleixin tres mesos de la seua mort.

"Un dia vaig desencadenar una crisi horrible i entre tres infermers per calmar l’angoixa em van lligar al llit d’un primer pis i em van donar una sobredosi de midax. A l’altre dia em vaig aixecar amb la meitat del cos paralitzat. Era un ens. Bavejava. No podia caminar. Tenia adormida la meitat del meu cos", va relatar.

Segons va explicar, el seu metge havia manifestat que no podien "drogar-la" sense el seu consentiment.

"Tres dies després, els mateixos tres infermers van venir per la meua nova crisi. Però Diego es va parar endavant, va obrir els dos braços, em va fer caseta i va dir: 'Amb la nena no'. Van discutir diversos minuts, jo plorava", va dir.

Maradona, segons relata, va trucar per telèfon a la mare de la jove i li va aconsellar que la seua filla no passés la nit en aquest lloc.

"I no es va desenganxar de mi un minut. Record que abans de tallar li va dir: 'Vos tranquil·la, podria ser la meua filla. Tranquil·la t’esperem aquí'", va afirmar la jove, que va assegurar que la depressió "havia estat desencadenada per un xicoti" que va tenir.

A més, segons va relatar, Maradona, en assabentar-se d’això, va firmar un full i va escriure: "Nicolás, sos un ninot".

"I em va mirar després de firmar i em va dir: 'No siguis caganer, dona-l’hi'. Nicolás, si llegeixes això, sempre vas ser un 'pelotudo' però fins que Maradona no m'ho va explicar no ho vaig entendre", va concloure.

La història es va publicar en diversos mitjans de l’Argentina després que la compartís Gianinna Maradona, que té poc més de mig milió de seguidors en el seu compte de Twitter.

tracking