SEGRE

HASEL

L'advocat de Hasél denuncia que Justícia nega que mitjans de comunicació el puguin entrevistar a la presó

Diego Herchhoren assegura que com alternativa els han plantejat que els periodistes es facin passar per amics del raper

L’advocada i un portaveu de la plataforma a favor de Hasél.

L’advocada i un portaveu de la plataforma a favor de Hasél.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'advocat de Pablo Hasél, Diego Herchhoren, ha denunciat que el Departament de Justícia ha "denegat" als mitjans de comunicació que així ho han demanat, entrar a la presó de Ponent per entrevistar al raper condemnat per les lletres de les seves cançons.

Segons el lletrat, el cas de Hasél ha despertat interès arreu del món i hi ha mitjans, no només catalans o estatals, sinó també italians o alemanys, que han demanat fer-li entrevistes a la presó.

Els permisos no han estat concedits, segons Herchhoren, que també ha assegurat que l'alternativa plantejada ha estat que els periodistes es facin passar per amics de Hasél per veure'l a la presó i parlar amb ell, això si, sense poder-lo enregistrar.

Per Herchhoren la denegació d'aquestes entrevistes per part del Departament de Justícia no només és una "vulneració d'un dret fonamental" sinó que també és un "agreujant comparatiu" en relació amb altres casos com les entrevistes que s'han fet als polítics independentistes empresonats pel procés de l'1-O.

A més a més, l'advocat de Hasél, ha lamentat que la Generalitat "presumeixi" de tenir un règim penitenciari molt més tou respecte al dret de les persones.

Herchhoren també ha assegurat que la resposta de la Generalitat a la queixa que han manifestat "ratlla l'absurd i sembla una broma", ja que els han plantejat com alternativa que els periodistes es facin passar per amics del raper per visitar-lo a la presó i poder-lo entrevistar, això si, sense material com gravadores o càmeres.

Diego Herchhoren ha fet aquest dimecres la primera visita presencial a Pablo Hasél, al Centre Penitenciari Ponent, des que va ser empresonat fa poc més d'una setmana per ordre de l'Audiència Nacional.

tracking