SEGRE

SOCIETAT

Trump i la seua esposa es van vacunar en secret del coronavirus abans de deixar la Casa Blanca

La segona dosi la van rebre ja quan havien deixat la residència presidencial

Donald Trump.

Trump indulta el seu exestrateg ultradretà Steven BannonEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident Donald Trump i la seua esposa, Melania Trump, es van vacunar al gener, poc abans de deixar la Casa Blanca, segons ha confirmat l’entorn de Trump a diversos mitjans de comunicació.

La segona dosi la van rebre ja quan havien deixat la residència presidencial, encara que no ha transcendit si es van posar la vacuna de Moderna o la de Pfizer.

Tant Donald com Melania Trump van contreure el coronavirus a finals de setembre i el mandatari va passar tres dies hospitalitzat a causa dels símptomes que patia.

Tanmateix, no es va posar la vacuna quan va començar la campanya de vacunació igual que sí van fer públicament altres alts càrrecs com el vicepresident Mike Pence.

Trump ha manifestat el seu escepticisme sobre les vacunes en diverses ocasions i els experts han expressat la seua preocupació per l’efecte que poguessin tenir els seus dubtes sobre la població. Tanmateix, en la seua intervenció de diumenge, la primera en un acte polític després de deixar la Casa Blanca, Trump va instar la població a vacunar-se.

tracking