SEGRE

ALDARULLS A BARCELONA

Els Mossos conclouen que vuit detinguts en els aldarulls de Barcelona són un "grup organitzat"

Els hi atribueixen un presumpte delicte d'homicidi per incendiar una furgoneta de la Guàrdia Urbana amb un agent a l'interior

Els Mossos conclouen que vuit detinguts en els aldarulls de Barcelona són un

Els Mossos conclouen que vuit detinguts en els aldarulls de Barcelona són un "grup organitzat"EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra consideren que vuit dels detinguts dissabte a Barcelona durant els aldarulls constitueixen un "grup organitzat que va liderar els actes vandàlics més greus" de la jornada.

Són vuit dels 13 arrestats dissabte, i els atribueixen un presumpte intent d’homicidi per "actuar en grup i amb molta violència" per incendiar una furgoneta de la Guàrdia Urbana amb un policia dins, han explicat en un comunicat.

Són cinc homes i tres dones, tots majors d’edat, que estan denunciats per presumptes delictes de pertinença a grup criminal, desordres públics i danys que van afectar entitats bancàries, botigues i mobiliari urbà.

Els Mossos han detallat que sis són de nacionalitat italiana, un de francès i un d’espanyol, i han destacat que en actuar "prenien mesures de seguretat i autoprotecció per evadir l’acció policial", i després de detectar-ho van desplegar un dispositiu especial dissabte per detenir-los.

Arran d’aquestes detencions, dilluns van registrar dues naus industrials en Canet de Mar i Mataró (Barcelona), i aquest dimarts tots han passat a disposició judicial.

tracking