SEGRE

Irene Montero creu que la vacunació de les infantes augmenta el "descrèdit" de la monarquia

La ministra de Igualdad, Irene Montero

Irene Montero creu que la vacunació de les infantes augmenta el "descrèdit" de la monarquiaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, considera que la vacunació de les infantes Elena i Cristina a Emirats Àrabs contribueix al "descrèdit de la institució monàrquica" i a la sensació que existeix "un tracte de favor" i fa necessari un debat en el Govern espanyol sobre la utilitat de la Corona.

En una entrevista a TVE, la ministra d’Igualtat ha afirmat aquest dimecres que la vacunació de les filles del rei emèrit és "una notícia més que contribueix al descrèdit de la institució monàrquica" i que fa a molts ciutadans preguntar-se per la seua utilitat.

"Hi ha una sensació majoritària en la ciutadania que hi ha tracte de favor, que hi ha privilegis, que una institució que hauria de ser exemplar, igual que el poder executiu, el judicial i el legislatiu, no ho està sent", ha lamentat.

Davant d’aquest escenari, Montero considera que el Govern central ha "de ser sensible" al debat que s’obre en la societat sobre la utilitat de la monarquia i "sobre la possibilitat d’obrir un horitzó republicà".

tracking